Start Partner Välfärd Om oss Kontakt Manual
Aperir Tellus Co.

Länkar Kameror Kamerabilder

Partner

Aperir har noga valt ut sina tre första partnerföretag för att etablera det "öppna nätverket" för digitala välfärdstjänster.

Valet av partner för att sköta drift av plattformen föll på Nordiska Servercentralen, som med sina höga krav på kvalitet och 100% tillgänglighet till miljön samt dess goda förståelse för en operatörs vardag, gjorde valet enkelt. Lika enkelt var valet av de första partnerna av produkter och programvara, då företagen CareTech AS och Sensagon AB redan etablerat ett gott samarbete för att få Sensagons fantastiska digitala produkter att styras och underhållas från CareTechs portaler och programvaror. Du kan läsa mer om varje partnerföretag nedan och med ett klick på företagens logotyper, kan du förflytta dig till dom.

caretech-logoSensagonServercentralen

Rubrik >>

Rubrik >> Rubrik >>

CareTechs vision är att kunna förbättra vår hälsa till halva kostnaden.

Målsättningen för detta ska nås genom att skapa lösningar där individen själv har kontrollen oavsett deras fysiska möjligheter.

CareTech arbetar i ett mycket nära samarbete med forskningscenter och kommunala och privata omsorgsbolag för att hitta de bästa lösningarna.

Vakt-App

Sensagons mål är att ge människor en tryggare tillvaro. Med Sensagons lösningar får man bättre kontroll på saker i hemmet. Att ha koll, betyder minskad oro som i sin tur betyder att man känner sig trygg och mår bättre.

Sensagons ledstjärna är enkelhet. Det ska vara enkelt att använda, installera och underhålla deras lösningar. Produkterna uppfyller bland annat normen för "brandsäkert hem".

Vaktdisplay

Servercentralen är molnfabriken för professionella IT människor.

Dom möjliggör så att vi kan leverera en avancerad IT drift till våra kunder 24 timmar om dygnet under årets alla dar.

Infrastrukturen börjar i företagets egna datahallar och sprids sedan ut via deras utsedda partner i Europa, Asien och USA.

I dagsläget är mer än 38.000 användare uppkopplade mot Servercentralen.

Start            Välfärd      Om oss      Kontakt      Manual
                                                                                                                                               Copyright Aperir 2013